fredag 23 april 2010

Utrensning, uppstädning, bortgivning och bortkastning

Med andra ord vårstädning. Galenskaperna har börjat på Bankgatan och jag har nu snart klart hela nedervåningen. Även ett av förråden ute har fått sig en släng av sleven eller i det här fallet kvasten idag, och det finns SÅ mycket grejor, vi har bara bott i huset tre år nu i maj men vi har samlat saker som om vi bott i 60!
Så nu kastas det (förlåt pappa) skrot och skräp.

I morgon ska det däremot handlas, jag och Ewe tar skåpbilen och styr kosan norrut, ni vet det där med kvinnliga ekvationer. Så mycket som jag kastat och rensat i dag så behöver jag nog fylla hela bilen för att det ska gå jämt upp =)

Nu hoppas vi att Lisa får en bäbis, att Måns inte vaknar 05.46 i morgon och att spenderar byxor får göra skäl för sitt namn under morgondagen !

Tack och Hej!

torsdag 15 april 2010

Tidsoptimist...nej inte jag

Tiden rinner mellan fingrarna, Att Göra listan växer med tre-fyra punkter varje dag.

Helgen som varit spenderades i Luleå under fredag kväll och lördag dag, jättehärligt! Att få sitta ner och äta middag är en ren lyx, att sova på hotell med badkar =) och att äta frukost i 1½ timme det är bättre än bra!

Veckan som gått har fullkomligt sprungit iväg, jag har fortfarande bara tisdag och att få avsluta veckan redan i morgon blir ju alldeles jätte super bra!
På lördag så får vi verkligen veta att vi har blivit äldre, 10 år sedan vi gick ut högstadiet. Det blir förhoppningsvis jättetrevligt!
Sen är det bara att börja ta tag i alla saker som ska göras. I dag har jag städat sovrummet, bytt gardiner och äntligen fått lägga på mitt "nya" sängöverkast, ett vitt virkat underbart sängöverkast. Man blir glad över att gå och lägga sig=)
Och det är precis vad jag ska göra nu!

Godnatt.

torsdag 8 april 2010

Tillbaka till det normala

Idag har jag jobbat igen, och faktiskt känt mig relativt mänsklig med en touch av sömngångarism. Men det går väl över så småningom.
Har en väldigt trevlig helg att se fram emot, min Peter och jag har nu stått ut med varandra i 7 år, hela och levande än så länge =)
I morgon tänkte jag överraska honom med en hotellnatt i en av norrlands nordligare städer. En shoppingtur på lördag och sen hem till lördagsmys med barnen!

En sak är säker med att vara sjuk, i mitt fall blev det dyrt! Man är aldrig för sjuk för att fynda på Tradera, och när man just så pass orkar andas så är det ett ganska trevligt sätt att fördriva tiden.

Nu till något betydligt mindre trevligt, att skura duschen!
Någon som vill byta?
Tänkte väl det =)

Vi hörs!

måndag 5 april 2010

Jag ser ljuset i tunneln...just nu ett enda stort mörker

Magsjuka! det finns nog inget värre, jag lovar och svär jag tar en 6 månaders förkylnig istället för 3 dagars magsjuka. Det är som att besöka helvetet på en spa dag=/
Självömkan och fanskap, om sen barnen kunde klara sig ialla fall men icke. Molly kräktes hela våran säng inatt och ligger här bredvid mig i soffan och säger: Mamma jag viiiill inte ha oooont i magen, uääää.
Näe tror väl jag det, det vill absolut inte jag heller men det finns inget att göra åt det. Drick hälsofil är uppmaningen problemet är att det smakar urkas, så det är lite pest eller kolera varning på det hela.
Nu har jag gnällt färdigt, förhoppningsvis är morgondagen en bättre dag!

Vi ses i gryningsljuset!
Kram Sara

lördag 3 april 2010

En härlig långledighet.

06.15 Pip
Storfrukost med tidningsläsning.
Tvätt, tvätt, tvätt
Garderobs rensning, någon som behöver något??
Dammsugning
Varmkorvslunch
Corepass
Mollys första cykeltur utan stödhjul, gick väl sådär =)
Mellis fika i det fina vädret.
Snökakor och snöpajer
Krig om byggklossarna!
Promenad och sparkcykling till Påskbuffen
Duschning och nagelacksmålning, jadå även Måns tånaglar glittrar =)
Lördagsgodis och Häxan surtant
Låååångpromenad
Hockeyvinst??
Tradera!
Och snart Millenium triologin del 2
God natt..