lördag 14 maj 2011

....

saker och ting är inte alltid jätteroliga, för mig känns många saker mindre kul just nu...
Alltid en massa som ska fixas ordnas och göras, lite tid för att bara vara jag. En massa mindre roliga kommentarer fälldes av en "vän" häromdagen. Ord som tog hårt och långt in, känslor om att inte räcka till och vara så bra som jag skulle vilja vara rörs omkring i huvudet med jämna mellanrum och att få det kastat mellan ögonen gör aldrig saken bättre.
Så därför har jag bestämt mig för att sluta blogga ett tag. En sak mindre att ha dåligt samvete för, att jag aldrig har tid att skriva! och sen känner jag mig kanske lite mindre utlämnad om jag inte sätter mitt liv på pränt.


Jag lämnar er här och nu med vetskapen om att ni som bryr er och vill veta vad som händer på dagarna alltid kan fråga, ses vi inte så hoppas jag att eran fortsättning ska bli så bra som ni vill att den ska vara..

Själv samlar jag ihop bitarna, lagar dom med lite lim och ber till högre makter om att ingen ska lossna och försvinna ut i det stora blå..


Tack!


Sara

fredag 6 maj 2011

Det ljuva 60-talet!

Jaa, vad tycker ni?

visst är den snygg?

onsdag 4 maj 2011

mitt första minus!

Med en sur eftersmak, ett negativt omdöme på Tradera känndes inte positivt. Jag vet att jag inte gjort något fel men det där minuset finns där ändå.

Det hela handlade om att jag när auktionen var slut, fick efter många om och men ett vinnarmejl där det står att eftersom jag bjöd och vann auktionen så godkände jag även fraktkostnaden, i det här fallet 48 kr för två stycken linnen!!

Aldrig i livet att jag har tänkt att betala mer i frakt för att hon ska få mer betalt för varan än vad jag vunnit den för på auktionen...

AAAaarrrrhhhh vansinnes utbrott!!!

När jag sen vägrar genomföra auktionen och kräver tilbaka pengarna jag betalat ( endast 36 kr i frakt) så sätter människan ett negativt omdöme och under hela tiden har hon varit fruktansvärt otrevlig, just nu är jag lite lätt tradera-anti!


Till något mycket trevligare, vad som helst igentligen. Snart är det helg och en massa roliga saker står på schemat, vad får jag återkomma om lite senare.


Lite fika på det här så är snart humöret på den bättre sidan, vi ses och hörs!

söndag 1 maj 2011

Spring!!

Livet rusar i 190 knyck, håll i hatten om ni ska hänga med!

Loppisrunda i dag =) fina fynd, en gammal kulram, en vägglampa en hiskelig lampskärm , två söta små ljusstakar, en visp och känslan av att det här blir nog en bra sommar!

Resten av dagen har vi spenderat utomhus, framförallt hos mamma med all ute-vårstädning. Alle har även kommit på hur man kör stora åkgräsklipparen så nu lär ingen i familjen behöva klippa på resten av sommaren, perfekt=)

Nu kör vi en vecka till, den lär gå lika fort som den förra så jag slänger väl in ett inlägg när klockan stannat en stund.

kram Sara