måndag 19 september 2011

jag stal den...



Av Ewe, tyckte den var riktigt fin faktiskt =)

lördag 17 september 2011

En klänning värdig "oscarsgalan"

Nu får ni hjälpa mig!

Ni är drygt 15 st som läser mer eller mindre kontinuerligt

Lämna en kommentar, Svart eller Grå

Tack på förhand =)










Höst.

Den kryper sakta men säkert närmare, dagarna blir kortare och kallare. jag som fryser i duschen under strilande varmvatten borde egentligen inte tycka om hösten, men det gör jag ändå. Det är en årstid som signalerar ett slut, slut på sommaren och värmen. Semestern och slappandet.
I stället börjar ansvaret, skolväskor, matsedlar och tända ljus, inte att förglömma.
Jag har aldrig haft något emot det heller, jag är en människa som gillar det där med rutiner, att saker och ting ska vara som dom alltid varit.
Men i år är jag trött. Tröttare än jag varit på många år. Det finns så mycket tankar som inte riktigt får plats där inne.
Analyseringar i massor, av allt. Saker som människor säger eller tänker kan jag vända och vrida på i dagar. Desto mer självkänslan sviktar,ju mer analysering.
Men jag har lärt mig någonting ( försöker i alla fall) att lyssna!
Har tydligen inte kunnat det tidigare =) Men nu...

Det blir även första vintern och framför allt julen utan Pappa, julen som i familjen Carlsson varit den största av största. Jag är inte där än, behöver en knuff i rätt riktning för att fokusera på morgondagen. Men snart...

Men sen.....?

fredag 9 september 2011

Fredagen den 9/9

En helt vanlig fredag går mot sitt slut, klockan visar på 17.45 och middagen är avklarad och bortstökad. Mollys favvo, tacos stod på bordet. Måste erkänna att jag är liiite less den maträtten.

Arbetsdagen har varit ungefär som de flesta andra fredagar i köket på futurum, jobbat med Ewe och det är alltid trevligt.
Hem, bakade ännu en schlabangtårta till min "faster" som hon ska födelsedagsbjuda på ikväll.
Mat som sagt och nu sitter jag här en stund innan fredagsmyset ska få sin början. Kvällen till ära så bakade vi kladdkaka igår som strax ska avnjutas till barnens stora förtjusning.

Mitt liv rullar på i samma banor, dag efter dag. Natt efter natt utan några stora gropar i vägen. jag skulle behöva en jätte nedförsbacke med något jättekul längst ner.
Men tillsvidare så nöjer jag mig med mätta och nöjda barn. En kopp varm choklad och baileys.
Eventuellt en liten bit kladdkaka och en kvälls slummer i soffan, en kväll helt utan gropar.

tisdag 6 september 2011

Svisch och svosch

Det sa de första arbetsveckorna efter semestern, vi har hunnit med en massa trevligheter. Surströmming, 30 års fest, shoppingtur, skolstart och mycket mycket mer!

Tyvärr så hinner jag inte med livet hemma just nu, blogg, tvätt och städning känns som om det står långt ner på schemat. Men snart ska hösten ta oss an med stora famnen och då ska det bli ändring på det =) Jag tror jag brukar säga det inför varje ny årstid men om det sen blir som man tänkt sig, det vet jag inte riktigt.

Hoppas ni mår bra allihop där ute, att ni har friska barn, att ni kramas ofta. Äter supergod mat och går långa promenader. Tar hand om varandra och att ni unnar er den där extra lyxen en måndag kväll!


Min nya dator kommer i morgon och då hoppas jag att livet på nätet ska bli lite lättare i varje fall =)

VI hörs!