lördag 5 december 2009

Effektivitet!

Godafton mina vänner, hoppas ni haft en härlig lördag.
Här på Bankgatan har dagen utnyttjats på mesta möjliga vis, morgonen började kl 06.10 och har sedan dess fortsatt med detta:

Ett besök på Coop bygg i stan för att inhandla diverse lister och dörrfoder till renoveringen i hallen uppe, fortsatte med lunch och snöskottning. Övervånigen städades från golv till tak, sängkläder är bytta och dammsugaren har gått varm.
Den stora Julgranen har burits in och klätts i passande prydnader, vi har byggt lego, lekt med tågbanan och strukit Luciaskjortan, kontrollerat lamporna i lucia kronan och dra mig baklänges, dom fungerade allihopa.

Det har lagats middag, diskats, skottats lite mer. Varit på ett besök hos syster, laddat upp batterierna där med lite pepparkakor och clementiner och lekt en stund.. När vi kom hem kära vänner har barnen sett bolibompa ätit lördagsgodis och själv har jag knåpat ihop 3 st kort för kommande födelsedagar. Nu har dom somnat och själv sitter jag och funderar på om jag ska göra likadant eller fortsätta med galenskaperna, trots allt så har dygnet bara 24 timmar och i min värld är det 5 för lite...


På återseende! Tills dess, vad tycks om våran juliga gran?
Om man bortser från den otroligt dåliga bilden, så har nog faktiskt inte granen varit så här fin något år, den är verkligen pampig, väldigt tät och framförallt grön! något osymetrisk om man ska vara petig, men vem vill vara det när det är jul? =)

1 kommentar:

  1. Oj, jag sitter här med hakan nere vid knäna och blir alldelse slut....Fattar inte vad du går på, men jag skulle gärna vilja ha lite.
    Trodde inte heller att även DU skulle ha en blogg! Skoj att bli överraskad. Keep up the good work. Ha en bra vecka.

    SvaraRadera