måndag 18 april 2011

Ett stycke tyg lycka.

Min syster har ett hus, i huset finns två lägenheter men nu mera bara en hyresgäst. Den söta tanten som bodde i lägenhet nr 2 gick bort i höstas och nu är det dags att tömma boende och förråd. Det gäller att smida medans järnet är varmt så det gjorde vi givetvis.

Hela förrådet skulle lastas på traktor och kastas!! AAAAA hur kan man bara göra en sån sak!!? -skräp för en är skatt för en annan! I den skattkistan fanns en massa fint och när vi öppnade en av de gamla resväskorna som legat ett X antal år så hittar vi en hel drös med 50 tals klänningar =D haha nu ska symaskinen fram för här ska tråcklas.

Vi fick givetvis lov att ta det vi ville ha, vi har inte tjuvat =)

Helgen som sådan bjöd på en oväntad loppisrunda i Piteå i lördags, fyndade 8 st jättefina glasscoupe glas och en kälke som farfar skulle ha kunnat rusat nerför backarna på.

Söndagen blev en dag i ätandets tecken, vi brunchade som om vi aldrig gjort någonting annat. Mat och de bästa vännerna förgyllde helgens sista dag.


Nu är det bara två arbetsdagar kvar och sen stänger vi butiken, 5 dagars ledighet står för dörren och den som var relativt oplanerad för några dagar sedan har helt plötsligt en massa punkter på schemat. Men jag ska blunda en stund, för då ser jag inte eländet =)


Påskpussar på er!












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar