söndag 31 oktober 2010

Loppis!

Den största av alla, efter sommarens närmast kaotiska loppisrundor så har höst lugnet lagt sig över fyndar Sara Men i lördags var det bara att dra på sig spenderar byxorna, köra 10 mil och slåss med en hel drös andra galningar. Jag pratar givetvis om Luleå och arcushallen. Ett paradis på jorden för oss mindre vettiga människor som drömmer om fyndpriser på nätterna =D Näe skämt och sido så himla mycket fint för så himla lite pengar!
Hem till Byske i påsarna fulla fanns:
Kläder till Molly, 3 p jeans, 2 st jeanskjolar, 4 st tröjor 2 koftor, 1 rosa manchesterkjol med röda prickar, en häxklänning med tillhörande hatt, en Barbie typ OH apparat man kan rita och göra en massa koliox, 2 st Kråke böcker, 2 tröjor till Måns och en Bamse pyjamas, en påse mecano lego och en gigantpåse med kapplastavar, en Pollypocket bil och till mig själv, ett mysigt tallrikställ och en blomlåda i zink till den nya bron!
Med andra ord en himla bra dag.

I dag har jag förutom att tvätta i sinne, tagit en gran och ställt ute på bron, tänt ljus så jag inte behövde ha igång lamporna, och grillat för vad som kan vara sista gången den här säsongen. Men vad gör det när jag snart ska få ta fram alla fina julsaker. Funderar skarpt på att börja julbaka nästa helg och kanske men bara kanske nosa lite grann i lådorna med pynt =9)......det är aldrig någon som sagt att jag är speciellt normal.

Vi hörs!
Sara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar