onsdag 12 augusti 2009

Post i lådan!

Jodå, idag anlände vinterkläderna från POP som jag spanat in på Tradera. Lite dyrare än vad jag först tänkt mig, men förhoppningsvis så har dom ett bra andra hands värde även nästa år.
Måns kommer i alla fall inte att behöva frysa i vinter, och tur är väl det.

Det har dykt upp lite olika paket de senaste dagarna + att jag väntar på en beställning från både Ellos och HM. Lilla Julafton mitt i sommaren.

Den lilla sommaren som är kvar i alla fall, jag satte fram fönster lamporna i köket i går och dom behövdes verkligen, mörkret kommer fort nu när hösten närmar sig med stormsteg.


En IKEA resa skulle inte sitta helt fel...det gör det väl kanske aldrig och vi är verkligen i behov av vissa saker, glas bla och värmeljus, dom kan man aldrig få för många av.

Pappa har i dag varit och hämtat våran "nya" tvbänk, det stod i förrådet hos min farbror, ett riktigt gammalt renoveringsobjekt + att jag köpt ett rumsbord på blocket som ska fixas till med lite färg, så nu är det verkligen läge att förändra i vardagsrummet Halleluja! Och då kan man säkert komma på ännu mera saker att handla på IKEA.

Man kan nästan tro att jag vunnit på lotteri, som jag verkar handla.

Men jag har nästan köpt det mesta begagnat och då rinner inte pengarna i väg riktigt lika fort.

Jag hoppas kunna lägga ut lite före och efter bilder på både bordet och Tvbänken så ni får se så fint det blir.
Ha en fortsatt bra kväll!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar