torsdag 29 november 2012

Torsdag

Och inte ett uns klokare än vad jag var igår skulle jag kunna skriva men så är faktiskt inte fallet just nu.

Jag tog mig lite bestämt i kragen och bestämde mig för ett besök hos optikern igår för att få klarhet ifall huvudvärken de senaste månaderna har berott på glasögon behov eller en hjärntumör...
Och jo trötta ögonmuskler sa doktorn, linser it is!
Ser ni mig nästa vecka komma gåendes lite sådär över hela vägen som vissa kan göra ibland efter alldeles för mycket dricka så vet ni vad det är som är fel, eller ja ska bli rätt till sist.

Kragtagandet fortsatte under torsdagen också med ett besök hos sköterskan som just nu befinner sig på mitt jobb på uppdrag av folkhälsan. Ett par stick i fingret visade att jag var kärnfrisk med väldigt bra värden och järnvärde som en hel karl! det var alltså inte det tröttheten berodde på..
Även blodsockret var på topp och det känns mycket bra eftersom det var där den stora delen av min oro bestod.

Barnen är tillbaka efter två dagar hos sin far och oordningen återställd, kläder och skor hela hallen, disken kvar på bordet och tuggade tuggummin under strumporna eller strumphögarna rättare sagt och det känns alldeles underbart =)
Vi får rå om dom ända tills på tisdag och då håller sig per automatik de mörka molnen på avstånd.

Första advent närmare sig med stormsteg och jag har tänkt mig en helg i familjens sällskap, hela den numera rätt stora familjen. Det pratas frukost hos mamma med nygriljerad skinka. Mums! jag funderar på glögg och kanske lite tomtepyssel med de små i familjen, andas lite sällskapsspel och suga på karamellen en stund.
Jag kanske även måste koka knäck...och lite kola..en och annan tryffel skulle också smaka bra ifall vi ska ha några "faktiska" karameller att suga på så att säga ;)

Jag har haft lite flax på tradera marknaden de senaste dagarna och idag damp det ner inte mer än 4 nya klänningar i brevlådan =D
Nu väntar jag bara på locktången, en sån där ni vet som gör stoooora svallande lockar ala Hollywood.
Japp, sådana ska jag ha på jobbet när jag står där i en av mina fyra nya klänningar och steker falukorv.
Det är ett mycket glamouröst liv jag lever.

Nu ska jag googla fram lite tomtepyssel så får vi se ifall jag lyckas samla barnaskaran till klipp och klister verkstaden.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar