tisdag 9 februari 2010

Det nya livet på Bankgatan...

Jag och min sambo har tagit ett beslut, eller ja, jag har tagit beslutet och han följer med på ett hörn kan man väl säga....
Det handlar om mat, eller ja onyttigheter i alla fall. Vi måste göra något åt vårat osunda liv. Sen jul-ledigheten har vi fortsatt att äta i samma takt som vi gjorde när vi var lediga dvs jämt, ofta, alltid. Det känns som att man alltid stoppar något i munnen och som sagt det ena mer onyttigt än det andra, så nu får det lova att bli ändring på det.
Inte så jätte radikalt som vissa andra gör, jag kan inte tänka mig att leva på soppor eller pulvervatten och kanske inte heller lägga om kosten helt och hållet. Det är även lite svårt med det jobbet som vi har, men nu ska sockret i soporna, man behöver inte äta godis och kakor varje dag!
Sen ska jag även försöka börja promenera igen, vi gick jättemycket förrut när barnen var mindre, men nu är det inte alltid så lätt att få dom att sitta i den där vagnen eller åka den där boben, men jag vet! Det är bara svepskäl, jag har den ultimata promenad sträckan till jobbet varje morgon, måste bara ta mig i kragen.
Jag och barnen tog sparken i morse å herregud så mycket piggare jag var när jag sen kom till jobbet.

Nu blir det kanske inte alltid som man tänkt sig, bilen måste användas vissa mornar, och ibland måste man få unna sig det där lilla extra för att livet ska vara värt att leva, men till stor del så måste jag, ialla fall jag sluta stoppa i mig allt det där sliskiga, om inte annat för att må bättre. Om jag sen tappar ett par kilo så ligger det på +++ sidan.

Så mina kära vänner bjud mig inte på fika=D

Nu ska jag äta en frukt och se lite Pongo och de 101 dalmatinerna..mm dom har bytt favvofilm för dagen ialla fall.

Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar