onsdag 25 juni 2014

Onsdag

Äntligen är det semester!
Jag ska inte säga lata dagar då jag lider av någon form av problem med att sitta stilla och göra ingenting, men det jag gör är för det mesta självvalt och oerhört berikande för sinnet och själen.
Morgonen började med en liten utflykt, en packad fika korg med frukost tog vi med oss och styrde bilen norrut, en promenad längs med vattnet och sen mackor i solen innan hemfärd igen.





Hemmavid igen startades grillen redan vid lunch och i den har en stor köttbit fått ligga ända fram till middagstid, alldeles nyss har vi mumsat i oss resultatet. Pulled beef med guacamole, mangosalsa och sallad direkt från pallkragarna. Vissa dagar känner man sig extra rik och glad!

Under tiden köttet låg till sig lite fint under locket så passade vi på att dra fram målarpenslarna, garaget är nu nästan klart, södra sidan låg i gassande solljus så den får sig en sväng om i morgonbitti i stället. Jag själv tog mig an ett gammalt loppisfynd som legat i förrådet sen förra sommaren.
En vikvägg som sett sina bättre dagar men med nytt tyg och lite vitfärg kommer den att bli riktigt vacker igen, tanken är att den ska få skärma av barnsängen i sovrummet en aning.



Det är många sommarprojekt denna ljuva tid, ett av dom är nya köksstolar. Eller snarare gamla stolar som får nytt liv. Runt vårt bord ska det ståta fyra stycken stolar är tanken och nu har nummer två fått sin plats!






En gammal pinnstol, ståtlig i sitt utförande men brun och tråkig i färgen och med trasig sits i original men nu är den smycket runt bordet.
Det ska bli intressant att se hur de resterade stolarna kommer att se ut.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar