4 p
2 burkar kräftstjärtar
2 avocados
1 huvud romansallad eller någon annan sort du tycker om.
Flödeost med smak av paprika och dill.
Flödeost med smak av paprika och dill.
10 coctailtomater
1 schalottenlök
Färsk sparris 4 stänglar
Låt kräftstjärtarna rinna av. Stek sparrisen hastigt i lite smör.
Dela avokadon i klyftor och strimla salladen. Dela tomaterna mitt itu. Lägg upp alltihop, gärna på ett vackert fat, man behöver inte alltid servera sallad i en skål..
Ringla över lite olivolja med citronsmak och gärna lite flingsalt.
Jag hade även kokta ägg till för lite mera protein.
Dressing.
2 msk majonäs
1 dl cremefraiche
0.5 liten finhackad rödlök
lite citronsaft
Fiskkrydda.
Rör majonäsen slät och tillsätt cremefraiche och löken, smaka av med citronsaft och kryddor.
Dressing.
2 msk majonäs
1 dl cremefraiche
0.5 liten finhackad rödlök
lite citronsaft
Fiskkrydda.
Rör majonäsen slät och tillsätt cremefraiche och löken, smaka av med citronsaft och kryddor.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar