lördag 12 december 2009

Full av glöggande

Hej!

igår gick äntligen glöggfesten av stapeln, jättetrevligt, som alltid!
Vi hade igentligen inte tänkt att ha något glöggande i år, med tanke på mamma och allt jobbande som är under denna månad. Men man måste ha något trevligt att se fram emot också annars blir allt det otrevliga så väldigt mycket joibbigare att ta hand om.
Nu är vi i alla fall fulla av glögg,pepparkakor, mandariner osv. Vi slog inte ihjäl varandra när vi spelade/lekte julklappsleken, även om det var lite nära, när Gry tog trisslotterna av Micke för femtielfte gg. Att bilda pakter var strängeligen förbjudet =)

Har varit till Umeå idag, det är i särklass Sveriges värsta sträcka att köra bil på, oändligt lång, en massa fartkameror och absolut ingenting sevärt under 13 mil, högsta tillåtna hastighet 90km/h . Men att få träffa Mamma gjorde självklart resan värd allt obehag, Läkarna räknar med att hon får åka hem redan Tisdag, vi hoppas på det samma.

Nu är det snart dags för Bolibompa och supersnällasilverSara. Jag har en godistörstande dotter här hemma som har längtat och längtat, kan väl inte säga att hennes Mamma längtat riktigt lika mycke.

Ha en trevlig Lucia i morgon!
Vi hörs Kram Sara

1 kommentar:

  1. Trevligt att vi sågs i fredags!
    Kul med julklappsleken, jag är själv sugen på att dra ihop lite folk så jag också får spela/leka den :D

    SvaraRadera