fredag 4 mars 2011

P som i praktisk!

Peter, han är praktisk. Slår man upp ordet i en ordbok så kommer det upp en bild på honom. P som i praktisk.
Jag blir galen!!!!
Allting ska vara praktiskt, snart äter vi på papptallrikar och barnen får sitta still på sina stolar och inte andas!
Skämt å sido han har sina fina sidor och jag skulle inte för allt i världen vilja leva utan honom, möjligen utan hans praktiska sidor men man kan inte få allt.

Till någonting helt annat, jag har gjort dagens goda gärning idag. Ett besök hos min farmor och farfar. Att träffa barnen är nog ett av det bästa dom vet. Måns han leker med pappas gamla bilar och plåtgarage, sen ska vi inte ens tala om allt fika hon proppar i oss under det stunden vi hälsar på, dom är fina mina gamla =)

Resten av kvällen har förlöpt i lättjans tecken, vi har gjort jordgubbsglass i glassmaskinen MUMS säger jag bara och nu är det på spåret som gäller. I morgon ska källaren städas! det över låter jag till den praktiska i familjen, själv ska jag storbaka och sen väntar trevligt middagsfrämmande. Funderar på om jag ska bjuda in till brunch någon helg fram över, socialisering är alltid trevligt =)
På tal om trevligt så är vi faktiskt hör och häpna, barnlösa på måndag. Snällaste mamma ska ha alla barnen, äta tacos, sova i storsängen och på tisdag åker dom alla till stan för att gå på cafe och sen en tripp på leksaksaffären. Den här gången har Alle försäkrat sig om att stora börsen är med.
När dom nu inte är hemma så tar vi tillfället i akt att gå ut och äta middag, trevligt sällskap får vi också

Ha en underbar helg allihopa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar