söndag 26 februari 2012

Söndag

Det är bra dagar nu!

En fredag är alltid en fredag och bara det är en bra sak, om man sen fyller den med ett stadsbesök, Middag på Max med barnen, lite bebis snusande och kaffe hos syster då gjorde ni precis som vi gjorde.

Började lördagmorgonen tidigt men själavärmande, lagade plättar till lunch och packade sen väskan för en natt på Piteå Havsbad tillsammans med goda vänner. Massor med skratt, otroligt god mat, en show som inte gick av för hackor och dans både vanlig och av det mer musikaliska slaget gav glittrande stjärnglans till lördagkvällen. En natt på hotell och efterföljande brunch kommer att ge en mycket bra start på veckan.

Söndagen som sådan så har vi skottat snö, spelat spel, läst böcker, insett att jo, det droppar uppe i hallen även denna vinter, kommit fram till att pizza är himla bra dagen-efter-mat, det är mysigt att tränga ihop sig i soffan och att första fikat ute på bron är avklarat för i år. Bara en sådan sak får vårkänslorna att spira.

Jag tar vara på vartenda ögonblick ska ni veta, värderar dom högt och tackar stjärnorna som lyste upp vägen när saker var som mörkast.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar