lördag 11 januari 2014

Lördag

Som lite inspiration innan ljuset kommer igång utomhus så beställde jag en hög med böcker strax efter jul. Nu har dom anlänt och Oj, så mycket gott!



I Jills mat efter säsong är innehållet just som det låter. Mat efter årstider, man kanske inte ska äta apelsiner i juli tillexempel utan försöka följa med råvarorna när de är som bäst. Möjligheten att få maten att smaka superb är större om man ser till att använda riktigt bra grönsaker och kött.
Många läckra lite annorlunda recept men alla med lågt kolhydratinnehåll.

Åses, Lev med LCHF och periodisk fasta är hennes andra bok och den här känns mer genomarbetad. Fortfarande lika många bra recept om inte mer men texterna, bilderna och budskapet hon vill förmedla känns mera genuint den här gången, inte bara "en bok med recept" utan en känsla som hon förmedlar med det hon skriver.

Kycklingen som serveras i afton kommer från Jill och nu är det bara hålla tummarna på att det smakar lika gott som det doftar!

Boken längst upp i högen innehåller ingen mat, det är en helt vanlig tantsnuskroman med en del spänning. Perfekt kvällsläsning med andra ord.....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar