söndag 3 mars 2013

Söndag

Sköna söndagar gillar jag bäst.
Började morgonen med en långpromenad och ljudboken i öronen, jag har fått upp schvungen med gåstavarna nu och vips så går allt av bara farten. Det är ett gissel att göra rätt med de där pinnarna, minsta lilla rörelse åt något håll och allt blir tyngre eller snett och vint. Men jag hoppas att det sitter nu!
Det har dragit igång en stegtävling på jobbet med start den 1/3, en lagom promenad till Barcelona är det meningen att vi i lag ska göra innan den sista Maj. Vissa delmål är satta efter sträckan och nu är vi på väg, med hjälp av stegräknare att använda utanför jobbet så ska vi promenera eller motionera så mycket vi kan för att tillgodoräkna oss steg som tar oss framåt på färden.
Idag står mätaren på 12128 steg, lagom mycket!

Vi har haft städdag här hemma idag, Måns har till och med satt ett dammsugar-klistermärke på dagens datum i kalendern så jo det har fejats hårt!

En fikasväng i pulkabacken har vi också gjort, hej vad det gick när de åkte nerför med en väldans fart. Upp var det tyngre men Måns var glad i hågen ändå.
Även här så är fikat ett av de viktigaste sakerna man gör, korvsmörgåsar, Earl Grey Te och chokladmuffins, en och annan bulle med varm choklad slank också ner.







Eftermiddagen fortsatte med riktigt trevligt besök!
En kär vän från förr hälsade på och allt är precis som jag minns, med vissa människor är man sig själv och ingen annan, det behövs inte... Vänskap när den är som bäst även om den inte är ofta.
En tacogratäng slank ner till middag, gott i all enkelhet och uppskattat hos barnen också. Om vi bortser från det "vita" ovanpå..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar